Rodina Makařů a jejich AZUB Tom

Dobrý den,
Také jsme jedni ze spokojených zákazníků, kteří si od Vás koupili cyklovozík TOM. O úmyslu pořídit si vozíček jsme uvažovali už dřív, ale odrazovala nás cena. Ale když jsme narazili na Vaši nabídku na internetových stránkách, rozhodli jsme se pro koupi téměř okamžitě.

Máme 3,5 letého chlapečka, který jezdí v sedačce a malou, dneska už 6.měsíční holčičku. S vozíčkem jsme poprvé vyjeli, když malé byly pouhé 2 měsíce a počasí bylo ještě chladné. Ve vozíčku se cítí spokojeně a vždycky se dožaduje, aby už její vozítko dělalo “ brm brm“, pak krásně usne a my můžeme podniknou i delší výlet. Bydlíme na sídlišti v malém městě a jsme tu pro lidi docela atrakce, ale stojí to určitě za to.

S TOMEM jezdíme i na nákupy, na koupaliště, na navštěvy k přátelům, apod. Dokonce i když vozím syna do školky ( v sedačce ), dceru mám s sebou ve vozíku. Kdykoliv má malá hlad, zastavíme, nakojíme a můžeme jet dál.

S vozíkem jsme se pochlubili i paní, která se mnou ležela v porodnici. Byla tak nadšená, že dneska ho už mají pro malého chlapečka taky ( i když ve žluté barvě).

Vozíček využíváme na 100% ( vůbec nepotřebujeme auto ) a jsme s ním opravdu spokojeni. Můžeme všem jen a jen doporučit.

Makařovi

c_1202737371


Napsat komentář